تبلیغات
شاپ سنتر - لازانیا


زندگی صحنه یکتای هنر مندی ماست، هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود، صحنه پیوسته به جاست، خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد...

درباره وبلاگ:


آرشیو:


سایت طلا

طبقه بندی:


آخرین پستها :


پیوندها:


نویسندگان:


آمار وبلاگ:


شاپ سنتر

چت روم

كد چت روم

ساعت فلش


Admin Logo themebox

لازانیا

نوشته شده توسط:حامد ی.ب
پنجشنبه 8 بهمن 1388-ساعت 11 و 40 دقیقه و 43 ثانیه

لازانیا

مواد لازم:

لازانیا 1 بسته

گوشت چرخی، سویا با پیاز داغ 250 گرم

پنیر پیتزا 1 بسته یا 200 گرم

فلفل دلمه ای 1 عدد متوسط

سس سفید 1 لیوان (دستور تهیه آن در ذیل آمده است)

در صورت تمایل سوسیس 3 تا 4 عدد

طرز تهیه:

 لازانیا را در آب جوش و نمك می جوشانیم تا كاملاً پخته شود. لازانیا وقتی آماده است كه زیر انگشت با فشار اندكی، نرم باشد. بعد درون صافی می ریزیم و مقدار زیادی آب سرد روی آن می ریزیم تا لعاب آن كاملاً گرفته شود و مثل لباس در كناره های ظرف پهن می كنیم.

گوشت چرخی و پیاز داغ را با فلفل دلمه ای و سوسیس حلقه شده مخلوط می كنیم.

ته ظرف پیركس را چرب كرده، یك لایه لازانیا بعد مقداری از مخلوط بالا را روی آن می ریزیم، دوباره یك لایه لازانیا سپس مقداری سس سفید و پنیر پیتزا می پاشیم. به همین ترتیب لایه ها را پر می كنیم. لایه آخر را ابتدا با سس سفید و بعد با پنیر پیتزا كاملاً می پوشانیم. گوشه خمیرها از ظرف بیرون نزند بایستی به كمك سس سفید روی خمیر لایه آخر، گوشه خمیرها را داخل دهید. در فر داغ روی حرارت 200 درجه سانتیگراد حدود 0.5 ساعت یعنی تا زمانی كه پنیر ذوب و كمی طلایی شود.

ــ اگر بخواهیم لازانیا نرم باشد سس سفید را در تمام لایه ها می ریزیم و اگر خواستیم سفت باشد فقط در لایه آخر می ریزیم.

ــ لازانیا گرد را باید در قابلمه گرد تهیه كنیم.

ــ طرز تهیه سس سفید: 2 قاشق روغن و یك قاشق غذاخوری آرد را روی حرارت قرار می دهیم روغن باید به حدی باشد كه آرد در آن باز شود. بعد كمی رب را با آرد سرخ می كنیم سپس به ازای هر یك قاشق آرد، یك لیوان شیر افزوده بهم می زنیم تا به سفتی فرنی شود.

منبع: yadbegir.com
گرد آوری و تنظیم: گروه شاپ سنتر   www.scenter.mihanblog.com

 



تاریخ آخرین ویرایش:یکشنبه 18 بهمن 1388 ساعت 14 و 44 دقیقه و 24 ثانیه