تبلیغات
شاپ سنتر - خورش فسنجان


زندگی صحنه یکتای هنر مندی ماست، هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود، صحنه پیوسته به جاست، خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد...

درباره وبلاگ:


آرشیو:


سایت طلا

طبقه بندی:


آخرین پستها :


پیوندها:


نویسندگان:


آمار وبلاگ:


شاپ سنتر

چت روم

كد چت روم

ساعت فلش


Admin Logo themebox

خورش فسنجان

نوشته شده توسط:حامد ی.ب
پنجشنبه 8 بهمن 1388-ساعت 07 و 51 دقیقه و 54 ثانیه

خورش فسنجان

مواد لازم:

* مرغ 1 عدد

* مغز گردو 150 گرم

* پیاز 1 عدد بزرگ

* رب انار 2 قاشق غذاخوری

* شكر 1 قاشق غذاخوری

* نمك به اندازه كافی

* روغن 3 تا 4 قاشق

طرز تهیه:

پیاز را رنده ریز كنید روی حرارت بگذارید تا آب پیاز تبخیر شود سپس با روغن تفت دهید. گردو را در آسیاب بریزید تا پودری شود. از تمام قسمتهای مرغ غیر از بال و گردن می توانید استفاده كنید.

بعد از تفت خوردن پیاز، گردو را ریخته با حرارت كم مرتب هم بزنید تا رنگ گردو تیره شود. رب انار را هم اضافه كنید و بعد كمی تفت دادن، 4 پیمانه آب بریزید بعد از جوش آمدن آب با حرارت ملایم 2 تا 3 ساعت نیاز به پخت دارد تا به روغن بیفتد.

در قابلمه دیگری مرغ را با مقدار خیلی كم روغن تفت دهید و با یك استكان آب بپزد. مرغ نبایستی له شود یا از هم رود بلكه باید آنرا كمی خام بردارید چون در آخر با مواد دیگر هم باید چند دقیقه بپزد تا مزه خورش را به خود بگیرد.

20 دقیقه مانده به پایان پخت، مرغ را به گردو اضافه كنید نمك و شكر را هم اضافه كنید. تنظیم میزان رب انار و شكر باید به گونه ای باشد كه مزه ترش و شیرین دهد در اصطلاح «می خوش‌» باشد. قبل از خاموش كردن اجاق حتماً مزه كنید و مزه ترش و شیرین را تنظیم كنید. هنر ساخت فسنجان در تنظیم همین مزه است! با پلو سفید میل كنید نوش جان!!

سمیه مظفری

منبع: yadbegir.com
گرد آوری و تنظیم: گروه شاپ سنتر  
www.scenter.mihanblog.com

 



تاریخ آخرین ویرایش:یکشنبه 18 بهمن 1388 ساعت 17 و 52 دقیقه و 50 ثانیه